Cart 0

Waarom een ONI tassenhanger?
Herkenbaar? Je loopt een restaurant binnen, je gaat aan tafel zitten. Je kijkt om je heen, waar laat je ‘m? Op schoot is geen optie, op tafel is not done, dan toch maar weer op de grond. Als ‘tassenkapstokje’ of ‘tassenhaak’ zorgt ONI ervoor dat je tas in het zicht en van de vloer blijft. Ideaal om te gebruiken in restaurants of aan de bar en vrijwel overal toepasbaar. En waarom niet gewoon op kantoor? ONI is de perfecte mix van functionaliteit en vrouwelijkheid.

Geschiedenis
Door de jaren heen is de tassenhanger uit gebruik geraakt. ONI is in 2006 opgericht en is dé ideale – en mooie – oplossing voor uw tas! ONI (Old New Invention) – een oud idee in een nieuw jasje en uniek ontworpen naar de laatste trends. Ook nu zou iedere vrouw een ‘handtas kapstokje’ moeten gebruiken om haar tas van de vloer te houden. ONI is naast een sieraad voor het oog, ook dé manier om je tas in het zicht en schoon te houden.

ONI is – en blijft – een unieke tassenhanger. De luxere ONIs zijn allemaal handgemaakt met Swarovski stenen en daarnaast kleurrijke toppings- allemaal uniek  en alleen voor ONI. De ONI tassenhaak is een must have voor iedere vrouw en ideaal als cadeau voor uw oma, moeder of vriendin. Binnenkort komen er weer nieuwe mooie herfstcollecties online. Houd de ONI website goed in de gaten voor uw perfecte herfst-outfit en als cadeau voor uw vriendin. En vergeet niet om je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Regelmatig sturen we leuke acties en kortingen voor onze vaste klanten.

ONI – dé tassenhanger voor iedere vrouw die van haar tas houdt

De ONI tassenhanger bevat een antislip cover, zodat je tas altijd stevig blijft hangen. De ONI hangers zijn 10 cm lang en 6,5 cm breed en de toppings hebben een diameter van 3,5 cm. ONI weegt zelf slechts 40 gram, maar draagt tassen tot 5 kg. ONI wordt standaard geleverd in een glanzend zilverkleurige organza tasje ter bescherming van je ONI.