Cart 0

Nieuwsarchief ONI

November 2017
De heerlijke en sfeervolle maanden komen weer aan. Speciaal voor de komende periode hebben we onze Shine collectie uitgebreid met een aantal “Ladies” in nieuwe mooie winterkleuren. De “Ladies” zijn nu beschikbaar in zes kleuren. Met stralende rode kleuren passen bijvoorbeeld ONI Red Lady, Red Daisy of Poppy Glam Mary perfect voor de feestdagen maar natuurlijk ook het hele jaar rond.

Mis niet de nieuwe stijl ONI’s Golden Sky, Spiral Galaxy en Milky Way. Mooie stralende Swarovski stenen en heel scherp geprijsd!

Maart 2017

We voelen het allemaal na de donkere wintermaanden. De dagen worden weer langer en lichter. Speciaal voor deze tijd en de komende zomermaanden kunnen we de nieuwe collectie Shine presenteren. Verschillende stralende ONI tassenhangers, allemaal mooi handgemaakt met Swarovski stenen. Wederom met dank aan Beadazzled voor de mooie samenwerking!

Januari 2017

Nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe ONI’s! We beginnen met een uitgebreide januari uitverkoop van onze Swarovski ONI’s. Bij aankoop van twee Swarovski ONI’s (incl. SALE items) in januari krijg u ook een ONI Basics gratis. Meld de kleurkeuze bij uw bestelling (in de notities).

Oktober 2016
Onze nieuwe ONI tassenhanger collecties voor de herfst en winter 2016 zijn nu online! Zie de Autumn collectie voor een aantal nieuwe designs met moderne dierenprints en mooie herfstkleuren. Bijvoorbeeld tijger, leopard of zebraprints. Of de “nieuwe” televisie geinspireerde ONI tassenhanger Notelly. Voor de luxere ONI’s speciaal voor de Swarovski liefhebbers hebben we een aantal nieuwe stijlvolle ontwerpen in de Premier Collectie. Wederom met dank aan Beadazzled AmsterdamZie bijvoorbeeld Miss Cognac geinspireerd door de modekleuren voor dit seizoen of onze best seller Poppy Glam – nu beschikbaar in drie kleuren (er komen binnenkort meer kleuren online).

September 2016
Als nieuwe eigenaars van ONI hebben we een aantal mooie (en hectische) maanden achter de rug. Een ding is voor ons nog duidelijker geworden – de ONI tassenhangers blijven erg populair.  We hebben veel leuke reacties gekregen voor onze nieuwe uitstraling en de nieuwe ONI collecties.

Op dit moment zijn we druk bezig met de herfst- en wintercollecties. Nog een beetje geduld – binnenkort zijn de nieuwe collecties beschikbaar in de ONI webshop. Ook nu geldt – er is voor ieder wat wils. We hebben nieuwe ONI tassenhangers voor de liefhebbers van Swarovski tot ONIs met nieuwe stoere prints. Houd de website de komende tijd goed in de gaten!

P.S. Vergeet niet om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Regelmatig sturen we acties voor onze vaste klanten. Zie ook onze Sale en alle ONI Basics nu voor 9.95 euro!

April 2016
De ONI webshop is eindelijk weer online met een totaal nieuwe uitstraling. Dit gaan we uiteraard vieren met een aantal nieuwe collecties van de ONI exclusieve tassenhanger.

We hebben Beadazzled opnieuw gevraagd om twee exclusieve collecties te ontwerpen: Premier en De Luxe. De ONIs zijn een mix van verschillende stijlen, exclusief handgemaakt met Swarovski stenen. Er zit vast iets leuks voor u tussen.

De succesvolle en populaire collectie Colors ontworpen door designer Barbara Vos blijft in ons assortiment. Barbara heeft ook een nieuwe collectie ontworpen special voor deze periode van het jaar – Summer 2016. Laat u zich inspireren door deze heerlijke ontwerpen. De ONI tassenhanger past perfect bij uw lente- en zomer-outfit of op de bruiloft van uw beste vriendin!

Ook de Basics collectie hebben we uitgebreid met tientallen nieuwe kleuren. Kijk vooral naar de nieuwe frisse lente- en zomerkleuren van 2016 maar ook de klassiekers White en Black komen altijd van pas. Uiteraard blijven we nieuwe ONI tassenhangers toevoegen in onze verschillende collecties. Er zal altijd iets voor u tussen zitten!

Vergeet niet een om even een kijkje te nemen in onze Sale. OP = OP!