Cart 0

Bling Bling liefhebbers

Voor de bling-bling liefhebbers, kijk snel in de collectie Shine. Hier vind je een heleboel nieuwe ONI’s  in verschillende stijlen en kleuren. Het is je niet ontgaan, dierenprints zijn niet meer te missen. Ook bij ONI hebben we drie nieuwe stijlen dierenprints die onze collectie verder uitbreiden. Hot hot hot!

We verkopen nu ook andere artikelen in de ONI webshop. In het overzicht AV diversity vind je de populaire sporthanddoek (perfect voor op fitness-apparatuur) en voor de kerst unieke handgemaakte Zweedse Tomtes Sune, Viktor en Selma.

 

 

Cosy Cosas

Sinds kort zijn de ONI tassenhangers ook te vinden in ons nieuwe verkooppunt CosyCosas in Rijswijk. Kom gezellig langs in de conceptstore om te genieten van een koffie, workshop of gewoon shoppen voor leuke ONI tassenhangers en andere originele cadeauartikelen.

Eerdere nieuwsberichten van ONI kunt u hier vinden.

 

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de ONI nieuwsbrief. We zullen maximaal 6-12 keer per jaar een bericht uitsturen met het laatste nieuws, kortingen en andere leuke acties. U kunt zich op ieder moment uitschrijven van de nieuwsbrief.