Cart 0

Verzenden

We leveren goedkoop naar de meeste landen wereldwijd. We bezorgen de ONI tassenhangers in Nederland tegen de standaard handeling- en verzendkosten van 2.95 euro. We bezorgen ook ONI tassenhangers naar de meeste EU landen tegen de standaard handeling- en verzendkosten van 4.95 euro. Neem graag contact met ons op als u een bestelling wilt maken naar andere landen buiten de landen toegestaan in de webshop.

Let op: Op dit moment zijn de levertijden langer dan gebruikelijk: 1-2 weken. 

Verkooppunten

De ONI tassenhangers ook te vinden bij deze verkooppunten: de conceptstore CosyCosas in Rijswijk en Vorspaget Home in Eindhoven. Kom gezellig langs in een van de winkels waar je kan genieten van een koffie of workshop (CosyCosas) of gewoon shoppen voor leuke ONI tassenhangers en andere originele cadeauartikelen.

We staan altijd open voor nieuwe leuke verkooppunten. Neem hiervoor contact met ons op.

Bedrijven & Relatiegeschenken
De ONI tassenhanger met uw bedrijfslogo is het perfecte relatiegeschenk of kerstcadeau. Altijd zeer nuttig en handig in gebruik en uw bedrijfslogo valt altijd op. Neem contact met ons op voor een offerte.

B2B
Bent u geinteresseerd in de verkoop van de ONIs in uw kapsalon, horeca, establissement of retail outlet of u wilt meer weten over ONIs speciaal op maat gemaakt bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Stuur een bericht, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Contactformulier
U kunt contact met ons opnemen via telefoon of onderstaand formulier. We beantwoorden uw vraag of opmerking zo spoedig mogelijk.

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

   

  ONI is een geregistreerd handelsmerk van TBD.

  ONI
  Adres – TBD

   

  E-mail: contact@youroni.nl
  Tel: TBD
  Whatsapp: TBD
  KvK: TBD
  Btw: TBD