Cart 0

Verzenden

We leveren goedkoop naar de meeste landen wereldwijd. We bezorgen de ONI tassenhangers in Nederland tegen de standaard handeling- en verzendkosten van 2.95 euro. We bezorgen ook ONI tassenhangers naar de meeste EU landen tegen de standaard handeling- en verzendkosten van 4.95 euro. Neem graag contact met ons op als u een bestelling wilt maken naar andere landen buiten de landen toegestaan in de webshop.

In Gouda en omgeving leveren we gratis. Neem hiervoor contact met ons op voor uw bestelling.

Verkooppunten
De complete collectie van ONI is exclusief via deze webshop te verkrijgen. Sinds kort zijn de tassenhangers van ONI ook te koop in de populaire kapsalon Ladies & Gentlemen in het centrum van Gouda. Dit is het enige verkooppunt in Nederland buiten de webshop.

Ladies & Gentlemen
Wijdstraat 7
2801 KA Gouda

Bedrijven & Relatiegeschenken
De ONI tassenhanger met uw bedrijfslogo is het perfecte relatiegeschenk of kerstcadeau. Altijd zeer nuttig en handig in gebruik en uw bedrijfslogo valt altijd op. Neem contact met ons op voor een offerte.

B2B
Bent u geinteresseerd in de verkoop van de ONIs in uw kapsalon, horeca, establissement of retail outlet of u wilt meer weten over ONIs speciaal op maat gemaakt bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Stuur een bericht, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Contactformulier
U kunt contact met ons opnemen via telefoon of onderstaand formulier. We beantwoorden uw vraag of opmerking zo spoedig mogelijk.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

 

ONI is een geregistreerd handelsmerk van AV diversity. Zie ook de avdiversity.nl website waar u o.a. onze populaire sporthanddoek kunt vinden.

ONI
C. Ketelstraat 85
2806 SL Gouda
The Netherlands

E-mail: contact@youroni.nl
Tel: +31 6 23784281
Whatsapp: +31 6 23784281
KvK: 649.052.76
Btw: NL173687519B02